måndag 18 februari 2008

Med kniven på strupen..

Hejsan.

Det var inte igår.
Saken är att jag haft massor att göra senaste tiden så bloggandet har kommit litt i andra hand.
I förra veckan var de full fart på jobbet som vanligt.
Är helt vilt hur mycket man kan ha o göra vissa dagar.

Igår så spelade vi säsongens näst sista hemma match. Detta slutade tyvärr igen med en förlust, men nu har vi faktiskt fått tillbaka fighting spiriten som vi saknat senaste matcherna. Tyvärr så blir vi grymt straffade på våra misstag och klarar inte helt sätta dit den på motståndarnas misstag. Men så är de och vara nya i eliten. Nu till helgen så har vi säsongens viktigaste match borta mot Kverneland. Ska vi behålla platsen till nästa säsong så är 2 poäng ett måste i denna matchen. Så de ska bli grymt kul att flyga till Stavanger och spela något av en cup final!

Var nere på goggen igen på lördagen för att se rysaren United- Arsenal. Som de flesta vet vart de knappast en rysare utan snarare ren överkörning. 4-0 som slut resultat och diskutionen om vilket lag i England som är bäst känns numera ganska meninglös.
Så att nu åka ner till Frankrike för att sätta Lyon på plats känns mycket möjligt.
Onsdag kl 2045 kampstart!

Så till något som måste kallas giganternas kamp.
Detta utspelade sig i torsdags på träning.
Som alla vet så är de stadigt diskution om Esas och Linkos löpningar.
Men i torsdags fick vi svaret. En lös boll ligger o rullar under spelet och de 2 giganterna tar fart ur startpositionerna. De blir knäpp tyst i hallen när alla ser att detta rör sig så mycket mer om att bara vinna bollen. I rena Ben Johnson coh Carl Lewis stil älgar grabbarna iväg.. 15 meter senare hörs bara en kommentar från segrare Linko. - Nu kan ja sluta spela innebandy!!
Om så blir fallet återstår dock att se..
Manne bad direkt om doping kontroll på vinnaren utan genomslag..

Annars vill jag nu gå ut med en varning till alla film intresserad där ute!
Inte se Cloverfield, du kan hellre ställa dig och räknar hur många tandpetare du har kvar i asken hemma och ändå känna att du gjort något mer nyttigt med livet.

Nej nu ska jag ta och kila på lunch..
Snackas
/#75
Men efter uppviningen i torsdags linko är denna veckan lika som bär till dig!

Ben Johnson och Thomas " Ninjan, Linko, Pastorn, Biffen" Lindgren!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Sikkert veldig mye å gjøre du.
Slitsom jobb.

Hvilke lag som er best i England. Det er bare å se på tabellen. Hvilke lag som er nest dårligst i innebandyens eliteserie - NOR92. En tabell lyver ikke. Våkn opp.

Tobias Nilsson sa...

Å så lätt de är och kritisera andra när man inte kan stå för sina egna meningar utan måste vara anonym. I mina ögon är United bästa laget i England. Det är min blogg och mina tankar. Å tabeller kan inte alltid vara 100% till och lita på.. bara se elitserie tabellen i innebandy.. ;). Ha en fortsatt trevlig dag. =)
/#75